Ricardo Spencer

Λαμπριανίδη Ελένη

Εργοθεραπευτρια

  • -
  • -

Η Λαμπριανίδη Ελένη είναι Εργοθεραπεύτρια, απόφοιτος του τμήματος Εργοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και κάτοχος αδείας ασκήσεως επαγγέλματος σε όλη την επικράτεια.

Στα πλαίσια των κλινικών ασκήσεων παρακολούθησε και συμμετείχε σε εργοθεραπευτικές παρεμβάσεις στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα Αμαρουσίου (εφηβικός και ενήλικος πληθυσμός με νοητική υστέρηση, εγκεφαλική παράλυση και αναπτυξιακές διαταραχές), στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγίου Δημητρίου (παιδιά ηλικίας 13-20 ετών με νοητικές, αναπτυξιακές και νευρολογικές διαταραχές) και στο 10ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αθηνών «Μαράσλειο» (παιδιά ηλικίας 6-13 ετών με νοητικές, αναπτυξιακές και νευρολογικές διαταραχές).

Έχει παρακολουθήσει τα συνέδρια «TEACCH Κατανοώντας τις Διαταραχές του Φάσματος του Αυτισμού» του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου και το «Συνέδριο Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης» της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Παιδιών και Εφήβων με Προβλήματα Συμπεριφοράς και συμμετείχε στο εννεάμηνο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Αγωγή Υγείας του Πανεπιστήμιου Πατρών.

Από τον Ιούνιο του 2022 εργάζεται στο «Κέντρο Εξέλιξη» παρέχοντας υπηρεσίες εργοθεραπευτικής αξιολόγησης και παρέμβασης.

Φόρμα Επικοινωνίας

Χρειάζεστε βοήθεια; Στείλτε μας το μήνυμά σας