Τι αλλάζει σχετικά με τις Προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών;

Τι αλλάζει σχετικά με τις Προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών;

Σύμφωνα με τη φετινή προκήρυξη των Στρατιωτικών Σχολών, οι υποψήφιοι Έλληνες του εξωτερικού, οι οποίοι συμμετείχαν και στις προκαταρκτικές εξετάσεις που διεξήχθησαν για τους Έλληνες του εσωτερικού και κρίθηκαν ακατάλληλοι, μπορούν να συμμετέχουν στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Ελλήνων του εξωτερικού.

Οι υποψήφιοι συμμετέχουν, ανεξάρτητα από το αν έχουν κριθεί ακατάλληλοι ή όχι, στις προκαταρκτικές εξετάσεις που διεξήχθησαν για τους Έλληνες του εσωτερικού (ψυχομετρικές δοκιμασίες, υγειονομικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες).

Τέλος, στην περίπτωση όπου οι υποψήφιοι Έλληνες του εσωτερικού συμμετέχουν στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Ελλήνων του εξωτερικού, είναι απαραίτητο να επαναλάβουν τις υγειονομικές εξετάσεις κατά την περίοδο διεξαγωγής τους, ώστε να έχουν πραγματοποιηθεί μετά τις 28 Ιουνίου 2023. Αντίστοιχη διαδικασία υλοποιείται και για τους Έλληνες υποψήφιους του εσωτερικού για τις προκαταρκτικές εξετάσεις του Ιουλίου.

Απευθυνθείτε στο Κέντρο Αγωγής Παιδιού και Εφήβου «Εξέλιξη» για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση από τους ειδικούς μας!

 

ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ «ΕΞΕΛΙΞΗ»

Κεντρικό Κατάστ.: Λεωνίδου 1 / 27310-81050

Υποκ/μα: Λεωνίδου 40 / 27310-82009

Υποκ/μα: Μολάων Πλησίον Παιδικού Σταθμού 2732023421

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση