Το Παιδί μου στο Σχολείο

Το Παιδί μου στο Σχολείο

Τις περισσότερες φορές η προσαρμογή σε ένα καινούριο περιβάλλον και η αντιμετώπιση μίας νέας κατάστασης εμπεριέχουν δυσκολίες. Το άγχος, συνήθως, είναι αυτό που επικρατεί με αποτέλεσμα το παιδί να δυσανασχετεί απέναντι στο νέο ξεκίνημα.

Τι συνδιοργανώνει Κέντρο Αγωγής Παιδιού και Εφήβου «Εξέλιξη» και οι παιδαγωγοί του Βρεφονηπιακού Σταθμού;

Το Κέντρο Αγωγής Παιδιού και Εφήβου «Εξέλιξη» και οι παιδαγωγοί του Βρεφονηπιακού Σταθμού πραγματοποιούν ενημερωτική συνάντηση στην οποία θα δοθούν απαντήσεις στους γονείς που αναρωτιούνται για τον τρόπο με τον οποίο θα βοηθήσουν τα παιδιά τους να προσαρμοστούν σε ένα νέο σχολικό περιβάλλον.

Πότε και πού θα γίνει η ενημερωτική συνάντηση;

Στις 27 Μαΐου 2023 και ώρα έναρξης 18:00 μμ, στο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα: Η Παναγία η Χρυσαφίτισσα θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση με στόχο την προετοιμασία των γονέων για την ομαλή προσαρμογή των παιδιών στο σχολείο.

Η συνεχής επικοινωνία του γονέα με το παιδί κατέχει σημαντικό ρόλο για την ορθή ψυχολογική του προετοιμασία, καθώς βοηθά το κάθε παιδί να αντιληφθεί πως η προσαρμογή σε ένα διαφορετικό περιβάλλον ενισχύει τις δεξιότητές του και οδηγεί σε εξέλιξη και πρόοδο.

Προετοιμαστείτε κατάλληλα για να είναι το παιδί σας ευτυχισμένο!

Κέντρο Αγωγής Παιδιού & Εφήβου Εξέλιξη

Λεωνίδου 1, Σπάρτη Λακωνίας, Τηλ. 27310 81050 /6978733472

Υποκάταστημα: Λεωνίδου 40, Τηλ.27310 82009

Κεντρικό Υποκατάστημα Μολάων

Πλησίον Παιδικού Σταθμού: Τηλ. 27320 23421

Site: www.kentro-exelixi.gr

E-mail: [email protected]

Fb: Κέντρο Αγωγής Παιδιού & Εφήβου Εξέλιξη

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση