ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΞΕΛΙΞΗ

ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΞΕΛΙΞΗ

Τα  Χριστούγεννα  είναι η γιορτή της αγάπης και της χαράς ειδικά για τους μικρούς μας φίλους.  Το Κέντρο Αγωγής Παιδιού και Εφήβου  «Εξέλιξη»  θέλοντας να δώσει  στα παιδιά  μία παραπάνω νότα ευτυχίας  όσο και το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, μέσα στο Δεκέμβριο διοργανώνει μία σειρά από δράσεις που όλες προάγουν τη δημιουργικότητα και την αλληλεγγύη.

Το πρόγραμμα των δράσεων μας είναι το εξής:

  • Διαβάζω Χριστουγεννιάτικα «Φιλαναγνωσία»

 Στις 7 Δεκεμβρίου, στις 18:00 μμ στο Κέντρο που βρίσκεται στη Λεωνίδου 40,  και στις 20 Δεκεμβρίου στη Λεωνίδου 1 στις 18:00 θα βρεθούν μικροί και μεγάλοι μαζί για να διαβάσουν βιβλία αφιερωμένα στα Χριστούγεννα. Με τον τρόπο αυτό, τα παιδιά θα αναπτύξουν τη φαντασία τους και θα ανακαλύψουν το πλούσιο χριστογγεννιάτικο και παραμυθικό εκπαιδευτικόυλικό.

  • Χριστουγεννιάτικο Messy Play:

Ελάτε να γεμίσουμε με χρώματα, πηλό, αφρό γιατί το Messy είναι ένα σύνολο δραστηριοτήτων, οι οποίες επιτρέπουν τα παιδιά να δημιουργούν έναν ελεγχόμενο χαμό! Οι δραστηριότητες αυτές βασίζονται, κυρίως, σε φυσικά υλικά, όπως πηλό, χώμα, άμμο, αλεύρι, νερό, καθώς και βρώσιμα χρώματα.

Την Πέμπτη 9/12 στ Κέντρο Α’ και  τη Παρασκευή 10/12 στους Μολάους σε δυο τμήματα:

-18:00-19:00- Για παιδιά από 1 έως 8 ετών

-19:00-20:00- Για παιδιά από 8 έως 12 ετών

 

 

  • «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ» σε συνεργασία με τους «Μικρούς Καλλιτέχνες».

Στις 16 Δεκεμβρίου στις 18:00 η διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου Αγωγής Παιδιού και Εφήβου “Εξέλιξη”, διοργανώνει μία συνάντηση γεμάτη αγάπη  και δημιουργία καθώς σε συνεργασία με τους «Μικρούς Καλλιτέχνες»  τα απδιά θα φτιάξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και χειροποίητες κατασκευές!

  • «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ» σε συνεργασία με το Συνέκφραση..

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας μαζί με το Συνέκφραση για να περάσουμε ένα απόγευμα μέσα στη χρυσόσκονη με αρκετή δόση ονείρου μέσα στις κατασκευές των παιδιών!

Στις 17 Δεκεμβρίου σε δυο τμήματα 17:00-18:00 για παιδιά  2 έως 4 ετών συνοδεία γονέων  και στις 18:00-19:00 για παιδιά  από 5 έως 8 ετών στο υποκατάστημά μας στους Μολάους (πλησίον Παιδικού Σταθμού).

Συγκέντρωση τροφίμων για το Χαμόγελο του Παιδιού

Την εβδομάδα λοιπόν 13/12  έως 23/12 θα συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Χαμογέλο του Παιδιού .

  • Parents Care: Μαθαίνουμε τα πάντα για τη πρόοδο του παιδιού τη Παρασκευή 17/12 έως τις 23/12 !

Οι γονείς χρειάζονται τη σωστή ενημέρωση για τη πρόοδο των παιδιών τους κ, ‘έτσι ώστε σε συνεργασία με τους θεραπευτές του κέντρου μας να μπορούν να βοηθούν τα παιδιά και στην επίδοση τους και στη συμπεριφορά τους.

Σας περιμένουμε να γίνουμε όλοι μαζί μία μεγάλη παρέα για τα παιδιά μας!!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση